In Nieuws, Nieuws Jeugd

Afgelopen week hebben de leiders en leidsters van het Pupillenkamp zich weer laten bijspijkeren in de jaarlijkse EHBO cursus. Deze avond werd verzorgd door EHBO Vereniging Gouda en is met name gericht op ongelukjes bij/met kinderen.

Allerhande pleistertechnieken werden doorgenomen, iedereen weet weer hoe een teek verwijderd moet worden en signalen die duiden op bijvoorbeeld slaap- of vochttekort zijn de revue gepasseerd.

We zijn er weer klaar voor

Tijdens de afgelopen 40 Pupillenkampen is het aantal incidenten gelukkig beperkt gebleven tot een verstuikte enkel, schaafwond en snee in de vinger, maar vanuit Jodan Boys vinden we het belangrijk dat iedere begeleider weet hoe hij/zij moet reageren als er iets aan de hand is met uw kind. Alle aanwezigen zijn weer helemaal op de hoogte en weten welke telefoonnummers er gebeld moeten worden als het nodig is. Ook de gediplomeerde EHBO’ers die altijd al meegaan op kamp weten ze dan te vinden. We zijn er dus weer klaar voor!

De laatste plekken

Tenslotte, de inschrijving voor het Pupillenkamp loopt al aardig vol. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, maar dat zijn er niet veel. Wees er daarom snel bij en schrijf uw kind vandaag nog in!