In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag nemen we het op tegen Achilles Veen. Onze gasten zijn in die vele jaren goede bekenden geworden van ons. De Brabanders zullen de ritjes naar Gouda ook niet vervelend vinden, vaak ging Achilles Veen weer met de drie punten terug de bus in. Laten we hopen dat het zaterdag anders verloopt.

Jodan Boys en Achilles Veen kennen een gespiegeld seizoen. De ploeg van scheidend trainer John Karelse draaide voor de winterstop voor geen meter en bivakkeerde in de onderste regionen. Na de winterstop is Achilles Veen heel erg goed bezig. Overwinningen worden met goed voetbal aan elkaar geregen. Door de goede serie is Achilles Veen uit de gevarenzone en kan het nog gaan spelen voor eventueel een derde periode.

Jodan Boys ziet op dit moment de andere kant van de medaille. De Gouwenaars gingen de winterstop in op een comfortabele plek in de subtop. Het voetbal was leuk en er werd veel gewonnen. Na de winterstop loopt het moeizaam en worden er veel minder punten behaald. In het paasweekend werd er helaas slechts één punt meegenomen uit Groesbeek en in Doorwerth werd er verloren. Het gat met de promotie degradatie plekken is geslonken tot zes punten.

Een overwinning zou de jongens  goed doen. Hard werken met elkaar en als team opereren dat moeten  de ingrediënten worden om het Achilles Veen lastig te maken en waarom zou dat dan niet lukken in ons eigen vertrouwde huis. Laten we met elkaar achter onze ploeg gaan staan en de mannen aanmoedigen.

Op naar een mooie wedstrijd, die onder leiding staat van de heer M. Jobse.

FORZA Jodan Boys