In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Het bestuur van Jodan Boys is bij mee te kunnen delen dat Patrick Verwei volgend jaar de hoofdtrainer wordt van ons ambitieuze VR1 elftal. Patrick is een goede bekende binnen de club, want Patrick is op dit moment HJO. Deze functie verruilt hij dus voor het hoofdtrainerschap bij de dames.

Koploper

Dames 1 is op dit moment koploper in de de tweede klasse en de kans is groot dat het team volgend jaar in de eerste klasse gaat spelen. Patrick, die in het bezit is van UEFA B en C kijkt uit naar zijn nieuwe functie binnen de club. Patrick zal komend seizoen geassisteerd worden door Mark Everse die op dit moment ook al assistent is bij VR1.

Inspraak

Johan Kortleven kijkt terug op een goede sollicitatieprocedure, waarbij de dames zelf ook inspraak hebben gehad. ‘Ik ben blij dat we met Patrick in zee gaan, het positieve advies van de dames, bevestigde ons gevoel.’

Patrick gefeliciteerd met deze mooie functie heel veel succes volgend jaar!