In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zoals eerder al vermeld speelt Jodan Boys deze week een heus ‘Europees’ programma. Drie wedstrijden in zeven dagen. Het zijn ook nog eens allemaal uitwedstrijden. Afgelopen dinsdag speelden we in Katwijk, zaterdag in Groesbeek en aanstaande maandag in Doorwerth. Maar het is niet voor niks. Jodan Boys wil zich zo snel mogelijk veilig spelen. Daar kunnen dit weekend grote stappen voor worden gezet. 

Afgelopen dinsdag bleek FC Rijnvogels een maatje te groot voor Jodan Boys. De nummer drie van de competitie kon terecht drie punten bijschrijven. Niet getreurd voor Jodan Boys, want na drie wedstrijden zonder nederlaag kan zo’n wedstrijd er tussen zitten. Aankomende zaterdag gaan we weer op zoek naar een overwinning. Trainer Leen van Steensel verwoordde het als volgt: ‘We moeten weer proeven hoe een overwinning smaakt.’

Mooi punt

We reizen zaterdag dus af naar Achilles’29 die dit seizoen spelen op het sportpark Noord van VV Germania. Bij de Groesbekers staat een andere trainer aan het roer dan in de heenwedstrijd in Gouda, 3-1 winst. Patrick Pothuizen nam het stokje over van Ruud Kaiser. Onder leiding van Pothuizen werden de eerste driepunters gepakt. Afgelopen zaterdag  hield Achilles’29 FC- ’s Gravenzande in het Westland knap op 2-2.

Goed gevoel

Jodan Boys kende de afgelopen periode veel blessures. De technische staf moest behoorlijk wat puzzels leggen om het elftal neer te zetten. Het was mooi dat Luc Dielhof dinsdag weer in kon vallen. Laten we hopen dat er zaterdag nog meer jongens bij gaan komen. Vooral de aanvallend ingestelde voetballers Akanioui en el Kandoussi worden node gemist. Hoe dan ook Jodan Boys zal zaterdag weer de uiterste best doen om die drie punten mee naar Gouda te nemen, want dan is dat goede gevoel snel weer terug.

De wedstrijd staat zaterdag onder leiding van de heer P. Smeenk en begint om 14.30. Maak er een mooi dagje uit van en kom onze mannen aanmoedigen op sportpark Noord in Groesbeek.

FORZA Jodan Boys