Jodan Boys heeft afgelopen dinsdag een terechte nederlaag geleden tegen FC Rijnvogels. Waar de wedstrijd in Gouda nog in een ietwat ongelukkige nederlaag voor Jodan Boys eindigde, waren de cijfers afgelopen dinsdag duidelijk.

Initiatief

FC Rijnvogels had vanaf het begin van de wedstrijd het initiatief en drong Jodan Boys terug. De Gouwenaars wisten zich maar moeilijk onder de druk uit te voetballen. Na twintig minuten kwam FC Rijnvogels op voorsprong. Direct na de openingstreffer kopte Heerkens bijna de gelijkmaker binnen, maar de paal stond in de weg. Gaandeweg de eerste helft kwam Jodan Boys iets beter in het spel. Zonder tot grote kansen te komen.

Duidelijke nederlaag

Jodan Boys leek goed uit de kleedkamer te komen met een kansje voor Bellahcen, maar FC Rijnvogels had een snel antwoord. Een voorzet die niet goed werd verwerkt werd binnen geschoten. Tien minuten later viel de 3-0.  Leen van Steensel paste vijf wissels toe. Twaalf minuten voor tijd maakte JO19-1 junior Manuel Steverink zijn debuut. Het bleef bij 3-0.

Belangrijke wedstrijden

Na drie wedstrijden ongeslagen dinsdagavond helaas weer een nederlaag. In het paasweekend speelt Jodan Boys twee belangrijke wedstrijden. Zaterdag gaan we naar Achilles’29 en maandag reizen we af naar DUNO. Gezien de stand op de ranglijst zal Jodan Boys daar resultaat moeten pakken.