In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Volgend jaar komt aanvaller Daan van Leeuwen (27) van ARC bij Jodan Boys spelen. Daan is afkomstig uit een echte ARC-familie. Zelf werd Daan op vierjarige leeftijd lid van de Alphense Racing Club en ging op achttienjarige leeftijd deel uit maken van de A selectie.

Tien jaar

Daan speelt nu  tien jaar in de A-selectie  en maakte de nodige doelpunten in het eerste elftal. Een langdurige blessure en de coronaseizoenen zorgde ervoor dat Daan de laatste periode geen vaste waarde meer is in de ploeg van Mark Evers. Zodoende ging Daan op zoek naar een nieuw avontuur en die vond hij in Jodan Boys.  ‘Ik heb vaak tegen Jodan Boys gespeeld en veel spelers en de trainers Erik van Zoest en Leroy Brank ken ik al wat langer. Ik heb een goed gevoel bij de club en kijk uit naar volgend jaar. Eerst dit seizoen mooi afsluiten bij ARC.’

Vrienden

Na een aantal keer te hebben meegetraind werd Erik van Zoest enthousiast van de  kwaliteiten van Daan. Net als Erik ziet Mitchel Heerkens  Daan als een versterking voor de selectie. ‘Daan is een jongen met de nodige ervaring en iemand die volgens mij goed in de groep past.’  Volgend seizoen wordt Daan herenigd met zijn Alphense maatje Stefan den Horder. Dat wordt dus carpoolen.

Daan welkom bij onze club we hopen op heel veel doelpunten volgend jaar.

Seizoen 2022-2023

Komt: Daan van Leeuwen, Kesly den Haag, Mike Verhagen, Jordie van Leeuwen, Rick Wils

Blijven: Yassire Hamdani, Yannick Saeijs, Stefan den Horder,  Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Michel Verkaik, Bram van der Wolf, Kujtim Amedi, Tygo de Berg, Dirk Rietveld, Luc Dielhof, Roald Heerkens, Adil Akanioui

Vertrekt: Bas Siebert (Alphense Boys), Kevin Quint (Haastrecht), Viktor Timmens, (stopt), Nick Van der Ploeg (stopt), Vlatko Lazic (Rohda’76)), Bradley el Idrissi (Barendrecht)