In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys boekte de afgelopen weken twee overwinningen op rij in eigen huis. Lang wist Jodan Boys de punten maar moeilijk aan de sportlaan te houden. De punten werden voornamelijk in uitwedstrijden verdiend, maar met zes punten uit twee wedstrijden lijkt dat taboe ook doorbroken. 

Zaterdag  nemen we het op tegen Poortugaal. Bij de club uit de Ablasserwaard staat een oude bekende aan het hoofd. Trainer Peter Klomp was in het seizoen 2010-2011 trainer bij Jodan Boys. Na Vitesse Delft lijkt Peter Klomp erg op zijn plek bij Poortugaal. De fusieclub presteert de laatste seizoenen goed. Na de promotie uit de eerste klasse doet Poortugaal dit jaar mee in de subtop van de hoofdklasse. De ploeg van Klomp staat op een mooie vierde plaats. De laatste twee competitiewedstrijden werden winnend afgesloten. Twee weken geleden werd Achilles’29 met een dikke 1-6 nederlaag naar Groesbeek gestuurd. Afgelopen zaterdag werd de moeilijke uitwedstrijd tegen Scherpenzeel gewonnen.

Milan Harteloh maakte  tegen Scherpenzeel zijn basisdebuut.

Goede overwinningen

Jodan Boys weet ook weer wat winnen is. Twee weken geleden werd Scherpenzeel verslagen. Het was lang geleden dat onze boys een goede thuisoverwinning hadden behaald. Dat lukte gelukkig weer tegen Scherpenzeel. Afgelopen dinsdag werd de wedstrijd tegen DHSC uitgespeeld. Jodan Boys kon drie punten bijschrijven. De laatste 27 minuten speelde Jodan Boys goed uit. Yassire schreef nog een mooi doelpunt op zijn naam. Fijn dat we nu eindelijk de wedstrijd definitief in een zege konden omzetten.  Zes punten uit twee wedstrijden dat is lekker. Aankomende dinsdag wordt de afgelaste uitwedstrijd tegen FC Rijnvogels ingehaald.

Yassire scoorde een goed doelpunt afgelopen dinsdag. Lukt het zaterdag weer?

Start derde periode

Tijdens de heenwedstrijd in Poortugaal wist Jodan Boys te winnen. De Gouwenaren speelden een goede wedstrijd en namen de punten mee. Maar garanties uit het verleden…. Zaterdag start de derde periode. Jodan Boys en Poortugaal zullen goed aan deze laatste periode willen beginnen. Het belooft dus een mooi treffen te worden.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer. R.A.M.W. Mol