In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys is heel erg blij mee te kunnen delen dat voormalig aanvoerder Leroy Brank volgend jaar assistent-trainer wordt van Jodan Boys 1 naast hoofdtrainer Erik van Zoest. ‘Leroy past precies in het profiel dat wij hebben opgesteld’, aldus Mitchel Heerkens. ‘Als speler was Leroy al een icoon voor de club en een boegbeeld voor ons als ploeg. In het veld was hij vaak een verlengstuk van de trainer.

Seniorenvoetbal

Leroy Brank die twaalf jaar in ons eerste elftal speelde is zelf ook content met deze stap. ‘Ik ben na mijn actieve voetbalcarrière tot nu toe alleen betrokken geweest bij het jeugdvoetbal. Ik wil de komende tijd kijken hoe het er als trainer aan toe gaat in het seniorenvoetbal. Op termijn zou ik graag mijn UEFA-B diploma halen. Ik ben blij dat ik bij Jodan Boys de kans krijg om op niveau mijn ambitie vorm te geven. Ik kijk uit naar de samenwerking met Erik van Zoest.

Rijke schat aan ervaring

‘Leroy kan mij geweldig aanvullen’, aldus Erik van Zoest. ‘Leroy heeft in de top van het amateurvoetbal gespeeld en heeft een schat aan ervaring. Leroy was een middenvelder die de wedstijden vaak goed wist te lezen. Ik ben er van overtuigd dat Leroy van grote meerwaarde voor mij en mijn staf zal zijn volgend seizoen.’

Leroy welkom terug bij de club. Op naar een mooi seizoen samen met Erik en de rest van de jongens.

FORZA Jodan Boys