In Junioren, Nieuws

Deze week bereikte ons het droevige bericht dat oud-trainer Piet Bakker, na een kort ziekbed, is overleden op 83-jarige leeftijd.

Piet is 12 jaar trainer geweest binnen de junioren gelding van Jodan Boys. Er zijn heel veel jeugdspelers die ooit het voetballen zijn bijgebracht door Piet. Zij zullen dan ook niet snel vergeten dat Piet een grote liefde had voor Countrymuziek. Dit stond dan ook stee vast aan in zijn auto onderweg naar uitwedstrijden.

Piet was een doorbijter, want zelfs na een hele zware operatie een aantal jaren geleden stond hij nog steeds op het veld om zijn jongens de kneepjes van het voetbal bij te brengen.

We zullen Piet niet snel vergeten, rechtvaardig met het hart op de tong maar ook met heel veel clubliefde en passie voor voetbal. Wij wensen alle nabestaanden, familie en vrienden het beste toe in deze moeilijke periode.

Rust zacht Piet

De uitvaart zal in besloten kring plaats vinden.

Het bestuur van CVV de Jodan Boys