In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie, Nieuws Sponsoringscommissie

 

Sporthuis.nl, nu nog gevestigd in Woerden, is al jaren de kledingleverancier van onze Jodan Boys kleding. Dit is een hele fijn samenwerking, met korte lijnen en goede kwaliteit kleding! Vanaf 26 maart gaat Sporthuis.nl zijn deuren sluiten en over tot volledig online verkoop. Ze hebben hiertoe besloten, omdat het bestemmingsplan van de straat waar ze gevestigd zijn wijzigt.

Afgelopen juni verlengde Jodan Boys het contract met Sporthuis.nl en Deventrade

Wat verandert er voor Jodan Boys?

Er verandert niet heel veel. In de praktijk kwamen er ook niet heel veel leden van Jodan Boys meer passen in de winkel in Woerden. In samenwerking met Sporthuis.nl gaan er regelmatig pasavonden georganiseerd worden op de club, zodat er voldoende mogelijkheden zijn om de kleding te passen. Bij de georganiseerde pasavonden hebben de leden ook de mogelijkheid om de kleding te kopen en meteen af te rekenen, zodat er niet alsnog apart besteld hoeft te worden op de website, wel zo handig! Daarnaast zal Jodan Boys voldoende paskleding op voorraad houden, zodat er ook op andere momenten gepast kan worden mocht dat nodig zijn.

Uiteraard is de kleding ook te bestellen via de webshop op de Jodan Boys website en wordt jouw kleding netjes bij jou thuisbezorgd!

Sponsorkleding

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden omtrent sponsorkleding? Ben jij een ondernemer en vind jij het interessant een team in mooie kleding te steken? Dan is dit altijd bespreekbaar! Verdere informatie hierover vind je op de website onder sponsoring of via deze link.

Heb je vragen of (sponsor)kleding of het passen ervan?

Dan staan we uiteraard altijd klaar om je daarmee te helpen! Vragen hierover kan je stellen aan Rob den Boon of Rob de Jong via de e-mailadressen: commercie@cvvdejodanboys.nl of rdjvoetbal@gmail.com