In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Aanstaande dinsdag 5 april speelt Jodan Boys VR1 een uitwedstrijd tegen het studententeam uit Delft, Ariston’80 VR1. Sinds vorig seizoen speelt Ariston’80 in de tweede klasse en hun doel is om daar te blijven.

De ploeg staat op dit moment slechts op de 10e plaats, met 9 punten uit 12 wedstrijden. De meeste punten zijn gepakt in de eerste seizoenshelft, voor de winterstop. De afgelopen wedstrijden gingen voor Ariston’80 veelal verloren, met af en toe een gelijkspel.

In de vorige ontmoeting ging Jodan Boys VR1 er met de winst vandoor en werd het maar liefst 5-0. Echter, deed Ariston’80 het die wedstrijd voetballend heel aardig, alleen konden zij helaas niet tot kansen komen. Het team zal er dinsdag dan ook alles aan doen om tegen Jodan Boys VR1, de koploper, punten te pakken.