In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Volgend seizoen komt Kesly den Haag (25) bij Jodan Boys spelen.   Mitchel Heerkens en de trainer van volgend jaar, Erik van Zoest, zijn erg blij met de komst van de in Bodegraven woonachtige den Haag. Na een aantal prettige gesprekken heeft Kesly aangegeven graag naar Jodan Boys te komen.  Kesly is een  aanvaller die met zijn snelheid een belangrijk wapen heeft.  Den Haag kan in de  voorhoede op verschillende posities uit de voeten. Kesly speelt nu bij Sportlust’46 en speelde daarvoor onder andere voor vv de Meern en DOVO

Kesly welkom bij Jodan Boys

Seizoen 2022-2023

Komt: Kesly den Haag, Mike Verhagen, Jordie van Leeuwen, Rick Wils

Blijven: Yassire Hamdani, Yannick Saeijs, Stefan den Horder,  Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Michel Verkaik, Bram van der Wolf, Kujtim Amedi, Tygo de Berg, Dirk Rietveld, Luc Dielhof, Roald Heerkens, Adil Akanioui

Vertrekt: Bas Siebert, Kevin Quint, Viktor Timmens, (stopt), Nick Van der Ploeg (stopt), Vlatko Lazic (stopt), Bradley el Idrissi