In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag staat de Groene Hart derby tussen ARC en Jodan Boys weer op het programma. Jodan Boys reist af naar sportpark Zegersloot. De ploeg van trainer Mark Evers is in blakende vorm. Wat heet.

Mooie reeks

De laatste zes wedstrijden werden allemaal gewonnen. De Alphenaren stoomde op naar plek twee op de ranglijst en staan in de periode op pole position om hem binnen te slepen. Het is een indrukwekkende opmars; met de coronastop stond ARC op de negende plaats met drie verliespunten meer dan Jodan Boys. Nu vijf wedstrijden later staat ARC tweede met acht verliespunten minder dan onze boys. Zaterdag werd Poortugaal met 0-6 opgerold en afgelopen woensdagavond werd de lastige uitwedstrijd bij DUNO met 0-1 gewonnen. Jordi Tuithof schoot, de enige treffer, een penalty feilloos binnen.

Veerkracht

Als je dit zo leest denk je, ‘Jodan Boys kan maar beter thuis blijven. Tegen deze cijfers kunnen wij niet op.’ Nou zo snel geven wij ons niet over. In de wedstrijd tegen Smitshoek hebben we weer gezien dat Jodan Boys over een goed collectief beschikt. De week ervoor een offday tegen Capelle. In eigen huis stonden onze boys zaterdag jl.  op en wisten met tien man een gelijkspel uit het vuur te slepen tegen de nummer vier van de ranglijst. Vervolgens stonden de selectiespelers hun mannetje achter de bar tijdens het geslaagde Aprés Skifeest. Wie weet kunnen onze jongens aankomende zaterdag stunten tegen ARC.

Jij bent er toch ook bij?

Het belooft mooi lenteweer te worden zaterdag. Pak lekker de fiets en maak er een mooi tochtje van door het Groene Hart via Boskoop naar Alphen aan de Rijn met als eindbestemming sportpark Zegersloot. Onze jongens kunnen de Goudse aanmoedigingen goed gebruiken. Als één man achter Jodan Boys. Tot zaterdag in Alphen aan de Rijn.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer T.J. Visser

FORZA Jodan Boys