In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

Na de wedstrijd van afgelopen zaterdag tussen Jodan Boys en Smitshoek heeft Alain de Werd namens Praxis Gouda een sponsorovereenkomst getekend met Jodan Boys.

Voor de makers

Alain de Werd richtte na ondertekening het woord tot een vol sponsorhome. ‘De slogan van Praxis is voor de makers, laten we hopen dat we er in deze setting doelpuntenmakers van kunnen maken.’ De Werd refereerde aan de mooie Praxis reclame op ons nieuwe scorebord.

Het mooie nieuwe scorebord bij veld 1

Jodan Boys is erg blij dat er wederom een mooi bedrijf is toegetreden tot onze Company Club.

Heeft u ook interesse of wilt u met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden bij Jodan Boys voor uw bedrijf? Stuur een mail naar sponsorcommissie@cvvdejodanboys.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.