In Nieuws Jodan Boys 1

Na de lekkere overwinning op Scherpenzeel afgelopen zaterdag reizen we dit weekend af naar Katwijk voor onze ontmoeting met goede bekende FC Rijnvogels. Jodan Boys en FC Rijnvogels komen elkaar al jaren tegen en de onderlinge wedstrijden staan meestal garant voor mooie duels. Twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn.

FC Rijnvogels kwam net als Jodan Boys niet optimaal uit de winterstop. In de eerste periode streed de ploeg van Thomas Duivenvoorden lang mee om de bovenste posities. In januari kwam FC Rijnvogels moeilijk op gang. Uit de laatste vijf wedstrijden werden zes punten behaald. Daarbij moet wel vermeld worden dat de Katwijkers drie keer gelijkspeelden. De vorige thuiswedstrijd wist FC Rijnvogels weer uit te halen. Spijkenisse werd in eigen huis met 5-1 verslagen. Afgelopen zaterdag kon FC Rijnvogels de opmars van Achilles Veen ook niet stoppen. De Brabanders wonnen met 2-0.

Eerder dit seizoen verloor Jodan Boys in eigen huis met 0-1 van FC Rijnvogels, door een benutte strafschop. 

Jodan Boys weet sinds afgelopen zaterdag weer wat winnen is. Na vijf wedstrijden zonder overwinning was dat een heerlijk gevoel. Leen van Steensel zag dat de ziekenboeg niet extreem gevuld meer was en dat hij weer keuzes kon maken. Dit was in de wedstrijd terug te zien. Na een moeizame eerste helft liep Jodan Boys in de tweede helft meer dan verdiend uit tegen Scherpenzeel.

Aankomende zaterdag zal Jodan Boys dat goede gevoel vast willen houden in Katwijk. Jodan Boys mag aan de bak tegen de nummer drie van de competitie. FC Rijnvogels zal er alles aan gelegen zijn om de aansluiting te houden met de bovenst plaatsen. Bij winst van de Gouwenaars kan er weer richting de middenmoot worden gekeken.

Na een aantal schitterende zaterdagen lijkt het komend weekend guur te worden. Trek een dikke trui aan, doe een goede sjaal om en kom onze mannen aanmoedigen op de Kooltuin in Katwijk. De wedstrijd staat onder leiding van de heer R. Sturm en begint om 14.30 uur

FORZA Jodan Boys