In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag verwelkomen we Smitshoek op sportpark Oosterwei. De ploeg van Edwin de Koning presteert na de winterstop uitstekend. Uit de laatste drie duels werden zeven punten gehaald. Afgelopen zaterdag werd het 1- 1 in de regioderby tegen Poortugaal. Door de goede resultaten is Smitshoek op kousenvoeten naar de top van de ranglijst geslopen. De Barendrechters staan op de derde plek met slechts één punt achterstand op de nummer twee FC Rijnvogels.

Teleurstellend
Jodan Boys kende afgelopen weken een mindere fase. Na het duel tegen DHSC werd er niet meer gewonnen. Twee goede wedstrijden tegen Achilles Veen en FC ‘s-Gravenzande leverden vervelend genoeg geen punten op. Afgelopen zaterdag op bezoek bij de koploper leed Jodan Boys een terecht verlies. Op de 3-0 overwinning van Capelle viel niets af te dingen.

Genoeg te zien

Wedstrijden tegen Smitshoek zijn altijd enerverende duels. Jodan Boys speelde in de heenwedstrijd misschien één van de beste wedstrijden van het seizoen. In Barendrecht was Jodan Boys op speeldag twee van de competitie met 1-3 te sterk. Komend weekend moeten de mannen van van Steensel de ruggen rechten en een goed antwoord geven op de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Capelle.

Opwarmertje
Het belooft een mooie pot te worden, De manschappen van de Koning zullen in het kielzog van de top van de ranglijst willen blijven. Onze Jodan Boy’s willen het thuispubliek een wedstrijd voorschotelen waarbij de punten eindelijk weer in Gouda blijven. Moedig onze mannen aan en wie weet krijgt dat aprèsski feest in de kantine dan net weer wat meer glans.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer M.G.J. Dogterom en begint om 14.30 uur.

FORZA Jodan Boys