In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Stichting Topvoetbal is blij dat Yassire Hamdani ook volgend jaar bij Jodan Boys speelt. Yassire, is na uitstapjes bij Quick Boys en Spijkenisse, dit seizoen weer vaste waarde in de ploeg van Leen van Steensel. Als opkomende back heeft hij  in veel wedstrijden zijn waarde voor de ploeg weer bewezen. Yassa wij zijn blij met nog een jaar erbij!!

Bas Siebert

Bas Siebert heeft aangegeven volgend seizoen bij Alphense Boys te gaan spelen. Bas is afgelopen seizoen overgekomen van Rijnsburgse Boys.

Seizoen 2022-2023

Komt: Mike Verhagen, Jordie van Leeuwen, Rick Wils

Blijven: Yassire Hamdani, Yannick Saeijs, Stefan den Horder,  Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Michel Verkaik, Bram van der Wolf, Kujtim Amedi, Tygo de Berg, Dirk Rietveld, Luc Dielhof, Roald Heerkens, Adil Akanioui

Vertrekt: Bas Siebert, Kevin Quint, Viktor Timmens, (stopt), Nick Van der Ploeg (stopt), Vlatko Lazic (stopt), Bradley el Idrissi