In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag neemt Jodan Boys het op tegen koploper Capelle. Een mooie wedstrijd tegen een ambitieuze tegenstander. De ploeg van Ralph Kalkman heeft zijn zinnen gezet op promotie naar de derde divisie en wie nu naar de stand kijkt ziet dat ze behoorlijk goed op weg zijn om in ieder geval tot het einde toe om de prijzen mee te spelen.

Dicht op elkaar

Het is spannend in de de top van de ranglijst. De Slotbewoners worden op slechts drie punten gevolgd door FC Rijnvogels.  Smitshoek en Poortugaal zijn ook bezig met een goede serie, waardoor ze behoorlijk op het vinkentouw zitten.

 

Revanche

Capelle was afgelopen weekend vrij. De wedstrijd tegen Achilles Veen was vanwege carnaval twee weken naar voren gehaald. De laatste wedstrijd die Capelle speelde werd verloren. In eigen huis was ARC met 1-2 te sterk. Een zeldzaam verlies voor Capelle. De ploeg zal zich zaterdag tegen Jodan Boys willen revancheren.

Afmaken

Leen van Steensel was duidelijk na de wedstrijd tegen FC ‘s-Gravenzande. Jodan Boys moet veel meedogenlozer zijn. Na de 1-0 voorsprong van afgelopen week bleef Jodan Boys ‘lekker’ voetballen. In plaats van de wedstrijd te killen, liet Jodan Boys de Westlanders terug komen. Sterker nog FC ‘s-Gravenzande wist drie punten mee te nemen. Na Achilles Veen was het ook tegen FC ‘s-Gravenzande een domper. Goed spelen, maar de wedstrijd goedkoop weggeven.

 

Steun

Aankomende zaterdag zal Jodan Boys moeten tonen dat het een wedstrijd over de streep kan trekken. Het zal een mooi gevecht worden. In de heenwedstrijd bleef het spannend tot de laatste minuut. Laten we hopen dat Jodan Boys zaterdag weer aan de goede kant van de score staat.

Het belooft heerlijk weer te worden. U komt toch uw ploeg aanmoedigen in Capelle aan de IJssel? De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer S.C. Kraak

FORZA Jodan Boys