In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Het is een tijd geleden dat we tegen FC ‘s- Gravenzande hebben gespeeld, want door de coronaperikelen zijn de onderlinge wedstrijden de afgelopen seizoenen niet door gegaan.  Zaterdag kunnen we de ploeg uit het Westland gelukkig weer ontvangen.

Net als Jodan Boys heeft de selectie van trainer Richard Middelkoop een kern van spelers die al jaren met elkaar speelt. Namen als Broos, Koeleman, Westhoff en van Meerten stonden een paar jaar geleden ook al op het wedstrijdformulier.

Veel kansen

De Westlanders begonnen goed na de winterstop in Utrecht werd met 3-1 afgerekend tegen DHSC. Afgelopen zaterdag deed FC ‘s- Gravenzande niet onder voor Smitshoek en kreeg het in de eerste helft legio kansen om op voorsprong te komen, deze werden echter niet verzilverd. Smitshoek had het vizier scherper staan en werd het uiteindelijk een 1-3 verlies tegen de oude club van van Middelkoop.

De laatste keer dat we FC -‘Gravenzande ontvingen was in mei 2018. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Belonen

Jodan Boys kende misschien wel een zelfde wedstrijdverloop in Veen. In Brabant speelde Jodan Boys de eerste vijfendertig minuten bijzonder goed. Jodan Boys had Achilles Veen vast maar vergat het overwicht  om te zetten in doelpunten. Achilles Veen deed dit kort voor rust wel. In de tweede helft drong Jodan Boys wel degelijk  aan, maar kwam het niet meer tot scoren.

Vol voor de winst

Komend weekend zullen beide ploegen de nare smaak van vorige week weg willen spoelen. Kevin de Vries zegt het  in het programmaboekje duidelijk;  ‘We zijn nog niet vaak de mindere geweest dit seizoen. Als we met elkaar meer doelpunten gaan maken dan gaan we zeker meedoen met de bovenste ploegen.’ Een mooie opdracht voor demannen van Leen van Steensel!

Laten we er een mooie middag van maken met elkaar.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer T. Gommans. Tot zaterdag

FORZA Jodan Boys