In Nieuws, Nieuws Jong Jodan Boys

Jodan Boys 023-1 is zaterdag kampioen geworden. De ploeg van trainers Edwin Mostert en Reza Palijama en leiders Teun Baas en Addy de Jong versloegen FC Zoetermeer met 4-1. Hierdoor is Jodan Boys niet meer te achterhalen door BVCB ARC en Nieuwerkerk.

Doelstelling

Jodan Boys startte dit seizoen met de 023 en  stroomde  in de vierde divisie in. De doelstelling was promoveren. Het is super dat deze doelstelling al na een half jaar is behaald. Jodan Boys won elf keer en had maar drie verliespartijen. Het doelsaldo van 54 voor en 22 tegen mag er ook zijn.

Heel knap van onze jonge mannen. Het is mooi dat ze nu in de volgende competitie in de derde divisie onder hogere weerstand komen te spelen. Dit is alleen maar goed in de ontwikkeling naar het eerste elftal. Aanstaande donderdag na de training gaan we het kampioenschap van onze mannen vieren met een heerlijk buffet. Mannen gefeliciteerd!

FORZA Jodan Boys