In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Ja de cijfers spreken niet in het voordeel van Jodan Boys. dertien keer speelden wij tegen elkaar. Achilles Veen wist maar liefst negen keer winnend van het veld te stappen. Vier keer eindigde de onderlinge ontmoeting in een remise. We weten allemaal dat we één keer een schitterende overwinning behaalde op Achilles Veen dat was in 2008 toen we de finale van de nacompetitie wonnen. Hoe sympathiek onze gastheren ook zijn het wordt weer eens tijd dat we die uitslag herhalen.

Lastig

Achilles Veen heeft het tot dusver lastig in de competitie. Waar de Brabantse club normaal gesproken meedoet in de bovenste regionen van de ranglijst daar staat de ploeg van John Karelse dit jaar in de onderste regionen. De laatste overwinning dateert van 6 november. Het lijkt dat de ploeg dit seizoen kampt met een gebrek aan scorend vermogen. Dat aanvoerder en centrale verdediger  Maarten Boddaert topscorer is zegt genoeg. Desalniettemin heeft Achilles Veen gewoon een erg goede ploeg, met veelal dezelfde namen die het Jodan Boys vaak zat de voet dwars hebben gezet. Als het zaterdag beter met de kansen was omgesprongen had Achilles Veen het de koploper Capelle nog moeilijker kunnen maken. Jodan Boys blijft dus gewaarschuwd

Vertrouwen

Trainer Leen van Steensel ziet de wedstrijd in Veen met vertrouwen tegemoet. ‘Ik vind dat we als team steeds volwassener worden. Zaterdag raakten we niet in paniek toen we op achterstand kwamen. We bleven dezelfde dingen doen en liepen terecht uit naar een 3-1 voorsprong. We moeten zaterdag in Brabant laten zien dat we geen subtopper zijn maar met de top van de competitie mee kunnen doen’, aldus Leen van Steensel.

Spannend

Het belooft een spannende ontmoeting te worden op De Hanen Weide. Achilles veen wil de onderste regionen verlaten en de goede reeks tegen Jodan Boys voort zetten. Jodan Boys hoopt dat de veertiende ontmoeting drie punten oplevert. Eén ding is zeker beide ploegen zullen er zaterdag vol voor gaan. Kom de mannen aanmoedigen in Veen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer G. Stegeman

FORZA Jodan Boys!