In Nieuws Jodan Boys 1

Wat heerlijk dat het zaterdag weer gaat beginnen. Het lijken repeterende woorden; maar wat hebben we het gemist. Het samenzijn, het juichen, het mopperen, het aanmoedigen en de ontmoeting met elkaar. Dit weekend staan we weer met zijn allen langs de lijn, laten we ervan genieten.

Eén keer eerder

We ontvangen DHSC uit de Utrechtse wijk Ondiep. We speelden één keer eerder tegen de ploeg uit de Domstad en dat was in het seizoen dat werd afgebroken door corona. Jodan Boys behaalde in een spannend duel een 1-0 zege door een fraaie lob van Bradley el Idrissi. In die wedstrijd verdedigde Vlatko Lazic nog de kleuren van DHSC, vandaag speelt hij tegen zijn oud-ploeggenoten in de Jodan Boys kleuren.

Hoe staan we ervoor?

DHSC begon vorige week al aan de competitie in eigen huis haalde het in tegen FC ’s-Gravenzande. De wedstrijd eindigde in mineur voor de ploeg van Ricky Testa la Muta. De Westlanders waren in Utrecht met 1-3 te sterk. Jodan Boys speelde vorige week tegen RVVH. In Ridderkerk eindigde de wedstrijd in 1-1. We zijn benieuwd hoe Jodan Boys zaterdag aan de start zal verschijnen.

Aansluiting

DHSC zal uit zijn op revanche. De ploeg herbergt nog steeds heel veel kwaliteiten en zal zo snel de onderste regionen van de hoofklasse willen verlaten. Jodan Boys zal dus weer alles moeten geven om deze wedstrijd in een goed resultaat om te zetten. Als dat gebeurt, houdt Jodan Boys aansluiting bij de bovenste ploegen.

De wedstrijd staat  onder leiding van de heer J. Aafouallah. Laten we er met elkaar een mooie middag van maken!

FORZA Jodan Boys