In Nieuws

In november eindigde De Grote Clubactie 2021. Veel leden, met name jeugdleden, hebben zich weer ingezet door loten te verkopen voor de vereniging. En natuurlijk waren er weer mooie prijzen te verdienen voor de leden die heel veel lopen  verkocht hebben.

In de afgelopen periode vond de prijsuitreiking plaats. Door alle maatregelen kon dat helaas niet bij de Jodan Boys en werden de drie hoofdprijzen individueel uitgereikt.

Eerste prijs

De winnaar was Jayda van Ooijen. Jayda is dit seizoen begonnen met voetbal en
speelt in de MO9-2. En als nieuw lid gelijk maar even de hoofdprijs gepakt. Klasse gedaan Jayda en veel spelplezier gewenst met je fantastisch mooie Nintendo Switch. De eerst prijs werd overhandigd door Hannelot Bitter, speelster uit ons Vrouwen 1!

Tweede Prijs

De tweede ging(opnieuw) naar Tijn Deelen. Tijn doet al een aantal jaren mee en eindigt standaard in de top 3. Ook dit jaar weer geweldig gedaan Tijn en heel veel plezier met je mooie LG 32 inch TV. De prijs werd overhandigd door de voorzitter Voetbalzaken Hans van ’t Hoff.

Derde prijs

De derde prijs ging naar Sem van Beek en werd uitgereikt door bestuurslid Johan Kortleven. Sem heeft een mooie Philips 32 inch TV gewonnen. Van harte gefeliciteerd Sem en veel plezier ermee.

Op de hoogte

Er waren nog wat kleinere prijzen te winnen. De winnaars hiervan worden binnenkort op de hoogte gebracht.Iedereen die een bijdrage heeft geleverd hartelijk dank. De vereniging is blij met de cheque van De Grote Clubactie t.w.v. ruim €3.800,-.