In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys is al een aantal weken in training in aanloop naar de herstart van de competitie op 12 februari. Jodan Boys ontvangt dan DHSC in eigen huis. Na een lange winterstop heeft Leen van Steensel de afgelopen weken gebruikt om zijn ploeg weer op te trainen naar het gewenste niveau. Afgelopen zaterdag werd de eerste wedstrijd gespeeld tegen Katwijk.

De Katwijkers bleken een maatje te groot voor onze mannen en dat is geen schande. Aan de kust werd het 0-2. Midweeks werd er tegen CVC Reeuwijk geoefend nu bleek Jodan Boys de betere partij, het werd uiteindelijk 0-8. Het was goed om te zien dat in beide wedstrijden veel jongens speelminuten kregen en weer konden wennen aan het spelen van een wedstrijd.

Een beeld uit de wedstrijd van oktober 2017. Roald Heerkens in een luchtduel. 

Sterke ploeg

Aankomende zaterdag neemt Jodan Boys het op tegen de koploper van de eerste klasse B, RVVH. De Ridderkerkers maken onder leiding van Kevin Vink een goed seizoen door. Dat RVVH een goede ploeg heeft, hebben we al eerder kunnen zien. In de voorbereidin speelden beide ploegen in Gouda tegen elkaar. RVVH trok aan het langste eind en won met 0-1.

Generale

Beide ploegen zullen zaterdag een goede generale willen spelen vooradt de competitie weer wordt hervat. RVVH zal tot aan het einde van het seizoen koploper willen blijven, terwijl Jodan Boys aansluiting wil houden bij de bovenste ploegen. Het belooft zaterdag een leuke wedstrijd te worden in Ridderkerk.De wedstrijd begint om 14.30 uur en de toegang is vrij.