In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Stichting Topvoetbal is blij dat het Mike Verhagen (28) voor volgend seizoen heeft weten vast te leggen. De linksbenige verdediger komt al sinds zijn zevende uit voor Sportlust’46. Hij doorliep de de  jeugd en stroomde door naar  het eerste elftal, waar hij jaren aanvoerder was. De afgelopen seizoenen kwam Mike mede door een blessure en de coronaperikelen steeds minder aan spelen toe. Dit seizoen is Mike gelukkig weer topfit.

Het zal voor Mike volgend jaar even wennen zijn in een Jodan Boys shirt, na meer dan twintig jaar de kleuren van Sportlust’46 te hebben verdedigd

Goed gevoel

Jodan Boys had Mike al op de radar staan en de eerste gesprekken vonden rond de jaarwisseling plaats. Na het wegvallen van Vlatko kwam alles in een stroomversnelling. ‘We zijn blij dat Mike uiteindelijk voor Jodan Boys heeft gekozen, want we verwachten dat Mike met zijn ervaring en mentaliteit uitstekend bij onze club past,’ aldus Mitchel Heerkens.

Mike kijkt ook terug op goede gesprekken met de Stichting Topvoetbal en oud-klasgenoot Erik van Zoest. ‘De ambitie van de club en de mogelijkheid om op een mooi niveau te spelen hebben de doorslag gegeven. Ik kijk uit naar een succesvol en een gezellig seizoen bij Jodan Boys,’ aldus Mike. Mike heel veel succes nog het komende half jaar bij Sportlust’46. Na Maarten Cieremans en Martijn Jansen weer een goede verdediger uit Woerden in onze kleuren. We kijken uit naar je komst volgend jaar in Gouda.

Seizoen 2022-2023

Komt: Mike Verhagen, Jordie van Leeuwen, Rick Wils

Blijven: Yannick Saeijs, Stefan den Horder,  Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Michel Verkaik, Bram van der Wolf, Kujtim Amedi, Tygo de Berg, Dirk Rietveld, Luc Dielhof, Roald Heerkens, Adil Akanioui

Vertrekt: Kevin Quint, Viktor Timmens, (stopt), Nick Van der Ploeg (stopt), Vlatko Lazic (stopt), Bradley el Idrissi