In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Het gaat weer beginnen. Wat zijn we daar blij mee. De selectie van Jodan Boys is in voorbereiding voor het te hervatten seizoen. De mannen van Leen van Steensel staan te trappelen om weer te beginnen. Aankomende zaterdag om 11.30 uur wordt er geoefend op sportpark de Krom tegen een combinatieelftal van Katwijk.

Laatste ontmoeting

De laatste keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden, was in februari 2016 in het kader van de districtsbeker. Jodan Boys kwam op een 2-0 voorsprong, door goals van Bram van loon en Fanny Waandels. In het slot van de wedstrijd kwamen de Katwijkers nog langszij. Uiteindelijk won Jodan Boys met penalty’s en plaatste het zich voor de landelijke KNVB beker.

Aggie

Frappant detail: De beslissende penalty aan Jodan Boys zijde werd toentertijd binnengeschoten door Ahmed el Azzouti. We weten allemaal hoe de carrière van el Azzouti als een komeet omhoog is geschoten. Via Kozakken Boys en Ijsselmeervogels speelt el Azzouti dit seizoen bij de koploper van de Tweede Divisie. Ook hier weet hij het net weer te vinden. Of Aggie ook tegen ons meedoet zaterdag is onzeker. Katwijk speelt om 14.00 uur nog een wedstrijd tegen derdedivisonist Sportlust’46.

Zoals gezegd, de aanvang van de wedstrijd is om 11.30 uur en toegankelijk voor supporters.

Is de bal in of uit? Vanaf zaterdag kunnen wij ons er ook weer druk over maken!