In Nieuws Jodan Boys 1

Stichting topvoetbal is blij dat weer twee spelers hebben aangegeven ook volgend jaar voor Jodan Boys te spelen.

En nu door!

Stefan den Horder speelt nu zijn tweede seizoen voor Jodan Boys. Net als iedereen baalt Stefan behoorlijk van de afgelopen seizoenen. ‘Ik heb de club Jodan Boys nog niet in normale doen gezien. In de afgelopen jaren waren we telkens gebonden aan de coronamaatregelen en kwam het voetbal keer op keer stil te liggen.’ Stefan twijfelde  of hij het nog een seizoen zou kunnen opbrengen. Na wijs beraad heeft Stefan gelukkig besloten nog een jaar door te gaan. ‘Ik hoop dat we dit seizoen op een goede manier kunnen vervolgen en dan we volgend jaar hopelijk in een normale competitie knallen.’ Fijn Stefan dat je nog een jaar voor ons speelt.’

Op de flanken

Yannick Saeijs gaat volgend jaar al zijn vierde jaar bij Jodan Boys in. Wat voor Stefan geldt, geldt ook voor Yannick. Yannick wil slagen bij Jodan Boys in een ‘normaal’ seizoen. De watervlugge vleugelaanvaller zat dit jaar steeds dichterbij de eerste elf. Helaas raakte Yannick op een naar moment geblesseerd. Kort nadat Yannick weer fit was werd de competitie stilgelegd. Yannick blijft graag nog een jaar bij Jodan Boys om te vlammen aan de buitenkant. ‘Yannick, wij zijn ook blij dat je  volgend seizoen onze kleuren verdedigt.’

Seizoen 2022-2023

Komt: Jordie van Leeuwen, Rick Wils

Blijven: Yannick Saeijs, Stefan den Horder,  Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Michel Verkaik, Bram van der Wolf, Kujtim Amedi, Tygo de Berg, Dirk Rietveld, Luc Dielhof, Roald Heerkens, Adil Akanioui

Vertrekt: Viktor Timmens (stopt), Nick Van der Ploeg (stopt), Vlatko Lazic (stopt), Bradley el Idrissi