In Nieuws

Nu kunnen we echt weer in wedstrijd verband tegen elkaar spelen, want we hebben weer een scorebord. Ons oude scorebord bezorgde Wim v/d Brink, onze top speaker, vaak hoofdbrekens. Het gebeurde dikwijls dat het ledbord tijdens de wedstrijd begon te knipperen en dat er error stond.

Afgeschreven

Af en toe was er zelfs een knipperende lichtshow te zien, iets wat je niet van een scorebord mag verwachten. Je wil alleen de tijd en de stand kunnen zien. Toen na onderzoek duidelijk werd dat het bord niet meer te repareren was, werd er een nieuw bord aangeschaft.

Voor de makers

Om het oude scorebord te ontmantelen en het nieuwe te bevestigen,  daar is veel denkwerk aan vooraf gegaan. Want er komt een hoop bij zo’n exercitie kijken. We zijn onze vrijwilligers , Slangen Staal en transportbedrijf Lafeber dankbaar, voor hun tijd en inzet. Wat een prestatie hebben jullie geleverd. Daarnaast verwelkomen wij een nieuwe sponsor die groot op het scorebord zichtbaar is: Praxis Gouda. Laten we hopen dat we het scorebord snel kunnen gaan gebruiken!

FORZA Jodan Boys