In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen week werd bekend dat Jodan Boys aan het einde van het seizoen afscheid neemt van beide doelmannen Nick van der Ploeg en Victor Timmens. Beide keepers hebben besloten aan het einde van het seizoen te stoppen. Gelukkig heeft Jodan Boys een nieuwe keeper vast weten te leggen. Jordie van Leeuwen (21) komt volgend seizoen over van SC Feyenoord. We zijn erg blij met de komst van Jordie. De jonge talentvolle keeper, woonachtig in Haastrecht past perfect in het plaatje van Jodan Boys.

Jeugd

Jordie doorliep een groot gedeelte van de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij speelde samen met Wouter Beukers aan wie wij ook goede herinneringen hebben. Lang deed hij er alles aan om het in het betaald voetbal te gaan redden. Jordie leek ook te slagen. Hij werd contractspeler bij Feyenoord, maar wist uiteindelijk niet door te breken in de Kuip. Vervolgens stapte hij via FC  Dordrecht over naar SC Feyenoord. Na twee jaren SC Feyenoord is Jordie toe aan een nieuwe uitdaging. Hij wil volgend jaar koste wat het kost slagen aan de sportlaan. Wij hebben veel vertrouwen in Jordie en kijken uit naar de samenwerking.  Jordie tot volgend seizoen!

Seizoen 2022-2023

Komt: Jordie van Leeuwen, Rick Wils

Blijven:  Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Michel Verkaik, Bram van der Wolf, Kujtim Amedi, Tygo de Berg, Dirk Rietveld, Luc Dielhof, Roald Heerkens, Adil Akanioui

Vertrekt: Viktor Timmens (stopt), Nick Van der Ploeg (stopt), Vlatko Lazic (stopt), Bradley el Idrissi