In Nieuws

Beste spelers en trainers,

Naar aanleiding van het regeringsbesluit mag er per maandag 17 januari weer iets ruimer getraind worden en mogen er onderlinge wedstrijden worden gespeeld. Helaas zijn competitiewedstrijden nog niet toegestaan. Het trainingsschema (klik hier voor het nieuwe schema) is hierop aangepast. De volgende maatregelen en afspraken gelden naast de basisafspraken.

  • Alle gebouwen (Kleedkamers, Dug Inn en Sponsorhome) zijn gesloten. Kleed je dus thuis om;
  • De kleedkamers zijn gesloten. Het bestuur zal aanstaande dinsdag bekijken of het mogelijk is om de kleedkamers open te stellen. Mochten de kleedkamers worden opengesteld dan volgt hierover bericht;
  • De horeca is gesloten;
  • Alleen de toiletgroepen onder de overkapping zijn open.

Bestuur C.V.V. de Jodan Boys