In Nieuws Jodan Boys 1

Het was heerlijk om de A-selectie vanmorgen weer in duels op het veld te zien. Iedereen had er erg naar uitgekeken. Fijn dat het weer kan.

De afgelopen week heeft de stichting topvoetbal niet stil gezeten en weer de nodige gesprekken gehad met spelers  over het komende seizoen.

Mo Bellahcen: Onze Mo (32) gaat nog een jaar door en wat zijn we daar blij mee. Ondanks de gebroken seizoenen heeft Mo veel zin om er volgend jaar nog een keer voor te gaan. Mo is een kind van de club en we hopen hem in welke hoedanigheid dan ook nog lang te behouden voor Jodan Boys. Volgend jaar seizoen nummer 14. Er is maar één grote Mo en die voetbalt niet in Liverpool, maar aan de sportlaan.

Kevin de Vries: De vergelijking is de afgelopen jaren al zo vaak gedaan. Hij is als een goede wijn. Hij wordt steeds beter. Op het internet wordt de Richebourg Grand Cru voor 675 euro aangeboden. Dat moet een top wijn zijn. Top op het middenveld is Kevin (35) ook. Na een paar goede gesprekken op de club en thuis heeft Kevin een weloverwogen besluit genomen om nog een jaar onder de hoede van Erik van Zoest bij Jodan Boys te spelen. Het lopen van een marathon is altijd nog een wens voor Kevin. Maar met zo’n gestel als Kevin loopt hij op z’n veertigste nog ruim onder de drie uur. Top Kevin dat je bij ons blijft.

Michel Verkaik: Exponent van de jeugdopleiding is ook niet meer weg te denken uit de A- selectie. Volgend jaar gaat Michel zijn elfde seizoen in. Na korte uitstapjes naar Heerjansdam en Neptunus/Schiebroek is de inwoner van Ammerstol al weer jaren op het oude nest. Verdedigend nog steeds één van de beste van de selectie. Het is jammer voor vv Stolwijk maar de el Vlistico speelt Michel volgend jaar nog zeker niet. Nog even wachten! Wij zijn er blij mee.

Bram van der Wolf: Kwam drie seizoenen geleden over naar de senioren. De boomlange spits staat bekend om zijn uiterst positieve instelling en zijn goede humeur. Daarnaast weet hij ook nog zeer regelmatig het doel te vinden. In de wedstrijd voor de VR Cup wist hij dit seizoen vijf keer te scoren binnen vijftig minuten. Jodan Boys is zijn club en daar blijft hij nog tot in lengte van dagen voetballen. Jongens als Bram zijn voor elk team en elke club goud waard. En wie kan nu zeggen dat de hoofdtrainer ook zijn trainer was in de D- pupillen? Bram wij kijken uit naar nog veel mooie wedstrijden en doelpunten in het shirt van Jodan Boys.

Kujtim Amedi: Kwam net als Bram drie jaar geleden over vanuit de onder de 19. Kujtim is zo’n speler die een fantastische mentaliteit heeft en zichzelf daardoor ook  voetballend heel erg heeft ontwikkeld. De student technische bedrijfskunde geniet met volle teugen in de A- selectie en is altijd even leergierig. Dit seizoen zat hij al enkele keren dicht bij een basisplaats en als hij moest invallen stond hij er altijd. Kujtim wij zijn ook blij dat we jou volgend jaar weer menigmaal langs die zijkant op zien stomen! Het publiek kan niet wachten.

Vertrekken

Vlatko Lazic: Onze Vlatko speelt dit seizoen een ijzersterk seizoen. Links achterin is hij een hele belangrijke steunpilaar van het team. Niet alleen verdedigend maar ook voetballend is dat wat Vlatko laat zien van grote klasse. De ervaren Lazic is een belangrijke pion in het team van van Steensel. We vinden het dan ook erg spijtig dat Vlatko heeft aangegeven volgend jaar te stoppen bij Jodan Boys.  Niet omdat hij het niet naar zijn zin heeft maar het voetballen en het ondernemen gaat elkaar bijten. Daarnaast heeft Lazic ook een gezin met twee opgroeiende kinderen. Voordat Vlatko afscheid neemt van Jodan Boys wil hij nog zoveel mogelijk wedstrijden spelen en winnen. Ja Vlatko wij hopen dat we snel weer in competitieverband kunnen spelen en wie weet wat ons dat nog gaat brengen.

Nick van der Ploeg: De ervaren doelman kwam dit seizoen over van Barendrecht en was gelijk geïntegreerd binnen de club. Nick is dit seizoen coördinator van de ING league waar zijn jongste dochter speelt. Zijn andere dochter en zoon voetballen ook bij de boys. Een dagje ouder worden, drukke baan en een gezin zorgen ervoor dat Nick volgend jaar de handschoenen aan de wilgen hangt. Het liefst blijft Nick in een andere rol betrokken bij de A selectie. Met de ervaring van Nick is dat natuurlijk alleen maar mooi! Voor nu eerst weer goed fit worden en nog een mooi laatste half jaar beleven.

Viktor Timmens: Is de jongste van het stel die stopt. Viktor kwam twee seizoenen geleden over van RKC, nadat hij daarvoor de jeugdopleiding van Sparta had doorlopen. Viktor begon in zijn eerste seizoen achter Roy en dit seizoen achter Nick. Toen Nick dit seizoen geblesseerd raakte stond Viktor direct zijn mannetje. Voetballend rustig en goed op de lijn. We zijn allemaal zijn briljante redding tegen Zwaluwen nog niet vergeten. Viktor kiest volgend jaar voor zijn studie, waar hij misschien voor naar het buitenland moet. Wij vinden het erg jammer Viktor maar snappen je keuze. Eerst dit seizoen mooi afmaken!

 

De komende periode gaan we door met de gesprekken, dus houd de website en de socials goed in de gaten!

Seizoen 2022-2023

Komt: Rick Wils

Blijven:  Mo Bellahcen, Kevin de Vries, Michel Verkaik, Bram van der Wolf, Kujtim Amedi, Tygo de Berg, Dirk Rietveld, Luc Dielhof, Roald Heerkens, Adil Akanioui

Vertrekt: Viktor Timmens (stopt), Nick Van der Ploeg (stopt), Vlatko Lazic (stopt), Bradley el Idrissi