In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

De gesprekken van stichting topvoetbal gaan gestaag door. Op deze waterkoude natte zaterdag hebben we weer goed nieuws te melden. Dirk Rietveld en Tygo de Berg spelen volgend jaar ook voor Jodan Boys.

Dirk Rietveld: Nadat zijn maatje achterin, Roald Heerkens, aangaf nog een jaar door te gaan kon Dirk (25) niet achterblijven. Dirk gaat volgend jaar zijn achtste jaar bij de A selectie in. De laatste jaren vormt hij achterin een sterk duo met Roald Heerkens. Dirk geeft aan veel potentie in de groep te zien. ‘We zijn echt een team, die naast hard werken ook nog eens goed voetbal spelen. Laten we hopen dat we snel weer het veld op mogen.’ Ja dat hopen wij ook Dirk. Wij zijn blij dat je nog een jaar bij ons blijft. We hadden ook niets anders verwacht!

Dirk hier in actie als aanvoerder van Jodan Boys C1. 

Tygo de Berg:

Tygo  (21) schoot drie seizoenen geleden als een komeet uit de startblokken, toen hij overkwam van Jodan Boys JO-19. Als snel werd Tygo een onbetwiste basisspeler in het elftal van Leen van Steensel. De laatste anderhalf jaar tobt Tycho helaas met nare blessures. Tygo is op de weg terug en hoopt nog dit seizoen speelminuten te maken. Mitchel Heerkens is blij dat een jongen als Tygo met zijn snelheid en doelgerichtheid ook volgend jaar voor ons speelt. Éen fitte Tygo is echt een versterking voor je elftal.’ Tygo succes nog met het laatste stapje van de revalidatie en we hopen op nog veel mooie wedstrijden in Jodan Boys 1.

Een karakteristieke foto van Tygo. Op snelheid langs zijn tegenstander en een voorzet geven. Dat zijn de wapens van Tygo.

De komende periode gaan we verder met de gesprekken en verwachten we dus  meer nieuws van het spelersfront.

Seizoen 2022-2023

Komt: Rick Wils

Blijven: Tygo de Berg, Dirk Rietveld, Luc Dielhof, Roald Heerkens, Adil Akanioui

Vertrekt: Bradley el Idrissi