In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Nadat voor de feestdagen bekend werd dat Rick Wils Jodan Boys komt versterken en Adil Akanioui bij Jodan Boys blijft voetballen, hebben we in het nieuwe jaar ook weer goed nieuws. Onze aanvoerder Roald Heerkens en Luc Dielhof voetballen ook volgend jaar voor Jodan Boys.

Roald Heerkens: Aanvoerder Roald Heerkens (29) gaat volgend jaar  niet zijn tiende, maar zijn elfde seizoen bij de A selectie in. Roald is al jaren een rots in de branding in het hart van de defensie. Op deze positie heeft Roald niet altijd gestaan. Ooit begonnen bij de f pupillen bij Jodan Boys heeft hij in het verleden spits gestaan en nog een paar jaar gekeept. Nu vormt hij samen met Dirk Rietveld een mooi duo achterin. We zijn blij dat Roald ook volgend jaar voor ons speelt.

Zoals we onze aanvoerder kennen. Onverzettelijk en moeilijk te passeren. Volgend jaar het tiende seizoen in.

Luc Dielhof: Luc (21) kwam in de jeugd over van Nieuwerkerk en speelde in de JO19-1 onder Erik van Zoest. In dat jaar promoveerde ze naar de tweede divisie. Luc heeft zich bij de senioren heel goed ontwikkeld. De aanvallende middenvelder kampte vorig seizoen nog met een vervelende blessure. Dit jaar echter is Luc topfit en heeft hij een basisplaats veroverd en is belangrijk voor de ploeg van Leen van Steensel.  Wij zijn erg blij dat Luc zich volgend jaar bij ons verder wil ontwikkelen.

Luc heeft zichzelf dit seizoen in de basis gespeeld. Hij is belangrijk met zijn goals en assists. Hier wordt hij gefeliciteerd door Yusri na zijn goal tegen Smitshoek. 

 

De komende periode gaan we verder met de gesprekken en verwachten we dus  meer nieuws van het spelersfront.

Seizoen 2022-2023

Komt: Rick Wils

Blijven: Luc Dielhof, Roald Heerkens, Adil Akanioui

Vertrekt: Bradley el Idrissi