In Nieuws, Nieuws Barcommissie

Beste leden en bezoekers van Jodan Boys. We brengen je graag  op de hoogte van een aantal wijzigingen in de horeca.

Gebruik van contant geld:

In de afgelopen Corona periode merken we dat het betalen met contant geld flink is afgenomen. De bestellingen worden op dit moment voor een groot deel al met pin betaald. Daarnaast merken we dat het lastig is om de contante geldstroom goed te beheersen. Daarom is besloten dat met ingang van 1 januari (of zo snel als de horeca weer open is) alleen nog op zaterdagmorgen contant betaald kan worden. Op de overige tijdstippen kan met pin worden betaald. Toegangsbewijzen bij de wedstrijden van het eerste kunnen nog wel contant worden gekocht.

Prijsverhoging:

Een aantal leveranciers heeft met ingang van 1 januari de prijzen verhoogd. Jodan Boys is dan ook genoodzaakt om haar prijzen mee te laten stijgen. We houden de prijsstijging beperkt en verhogen alleen de prijzen van de artikelen waar Jodan Boys zelf ook meer voor moet betalen. Check de prijslijst in de Dug Inn voor het overzicht.

 

M.v.g.

Bestuur Stichting Jodan Boys