In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Volgend jaar komt Rick Wils (24 jaar) Jodan Boys versterken. De lange spits van Sportlust’46 kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging in Gouda. Wils trainde op achttienjarige leeftijd al mee bij Jodan Boys en maakte toen een goede indruk, destijds koos hij voor een langer verblijf bij WDS. Een jaar later vertrok Wils naar Sportlust’46. Bij Sportlust’46 wist Rick het net menigmaal te vinden. Dit seizoen kwam, de in Driebruggen, woonachtige Wils nog niet vaak in actie. Volgend seizoen wil hij weer aan spelen toe komen.

Goede indruk

Rick heeft een goede eerste  indruk van Jodan Boys. ‘Het gesprek met de hoofdtrainer van volgend jaar Erik van Zoest was heel prettig. Hij wist alles van mij, hij had veel beelden bekeken. Zijn ideeën over voetbal en zijn  manier van spelen spreken mij zeer aan. Daarnaast voelde ik veel vertrouwen uit het gesprek met Mitchel Heerkens. Ik heb veel zin om volgend jaar aan de Sportlaan te knallen. Toen ik nog op het Kalsbeek College in Woerden zat zei ik het destijds al tegen mijn mentor Maarten Westerduin, ooit kom ik bij Jodan Boys voetballen. Ik ben blij dat het er nu van komt.’

 

In het duel tegen DUNO scoorde Akanioui tweemaal. Hier kopt hij schitterend de gelijkmaker binnen. 

Adil Akanioui

Naast de komst van Rick Wils is de stichting topvoetbal net zo content met het bericht dat Adil Akanioui met twee jaar heeft verlengd. Adil Akanioui kwam vorig jaar terug na uitstapjes bij vv Zwaluwen en SC Feijenoord. Adil heeft in de eerste seizoenshelft laten zien dat hij zowel binnen als buiten het veld erg belangrijk is voor het team. Zijn tien doelpunten, zijn andere club ook niet onopgemerkt gebleven.

‘Naar mijn zin’

Over belangstelling had Adil niet te klagen. ‘Ik ben blij dat ik bij Jodan Boys blijf spelen. We hebben een goed team en hebben het naast het voetbal ook erg gezellig met elkaar.’ We zijn heel erg blij dat Adil nog minimaal twee jaar voor ons speelt.

We zijn blij dat onze topscoorder bij ons blijft. 

Seizoen 2022-2023

Komt: Rick Wils

Blijven: Adil Akanioui

Vertrekt: Bradley el Idrissi