In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen week heeft Jodan Boys overeenstemming bereikt met Erik van Zoest om volgend jaar hoofdtrainer van Jodan Boys 1 te worden. In een eerste reactie laat voorzitter Marco Kastelein weten bijzonder content te zijn met de aanstelling van Erik. ‘Erik is een jonge trainer die al lang bij ons rondloopt  en de club goed kent. Hij heeft zich in tien jaar tijd  buitengewoon goed ontwikkeld. Wij zijn blij dat Erik volgend jaar ons vlaggenschip onder zijn hoede heeft.’

Een club waar ik mij thuis voel

Als we bij Erik om een eerste reactie vragen zal het niet verbazen, dat ook Erik bijzonder verheugd is met de stap die hij volgend jaar gaat maken. ‘Ik ben tien jaar geleden op negentienjarige leeftijd naar Jodan Boys gekomen en bij de D pupillen begonnen. In mijn eerste team zaten onder andere Bram van der Wolf, Tygo de Berg en Fouad Musaui. Jongens die nu deel uitmaken van de A-selectie. Ik heb altijd de ambitie gehad om op een zo hoog mogelijk niveau met een team unieke prestaties neer te zetten.’ Die ambitie heeft Erik bij veel van zijn ploegen waar weten te maken. Menig team onder zijn hoede wist te promoveren of kampioen te worden.  ‘Daarnaast, vervolgt Erik, zoek ik bij een club de warmte die ik altijd voelde bij mijn oude club RVC, een familieclub. Ik heb die warmte  bij Jodan Boys  gevonden. Prestatie en recreatie gaan hier hand in hand.’

Erik geeft de laatste aanwijzingen aan zijn pupil.

Hard werken  loont

Erik geeft aan dat het hardwerken is geweest de afgelopen jaren. ‘Ik ben dankbaar dat zoveel mensen binnen de club mij hebben geholpen en begeleid tot de trainer die ik nu ben. Van VTC kader tot leiders. Van collega-trainers tot vlaggers en fysiotherapeuten een ieder is voor mij erg belangrijk geweest in het proces richting het hoofdtrainerschap. Ik hoop volgend jaar de lijn door te trekken in de manier van spelen die we dit seizoen voor ogen hebben. Met veel energie in de ploeg en verzorgd voetbal snel tot kansen komen. Ik hoop dat we dit zo vaak mogelijk kunnen laten zien.’

Erik hard werken loont vanaf deze plaats een wel verdiende felicitatie met je aanstelling.

FORZA Jodan Boys