In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie

Jodan Boys en Viavesta hebben de handen in één geslagen. Deze trouwe sponsor is onlangs met een mooie actie gestart!

Verdien geld voor je sportclub -actie!

Viavesta vindt het belangrijk om naast de vaste sponsorgelden, ook meer te kunnen doen voor de Jodan Boys. Bij elke opdracht kan de particulier ervoor kiezen om € 250,- te verdienen voor zijn of haar sportclub. Dit is voor een opdracht van verkoop, maar ook aankoop van een woning. Zodra het huis officieel is aangekocht of verkocht, maakt Viavesta Makelaars 250 euro over aan de Jodan Boys.

Inmiddels heeft Jodan Boys al 500 euro verdiend met deze schitterende actie! Wie volgt?

Sinterklaas

Daarnaast is Viavesta een groot afnemer van onze sponsoractie van Boterletters en Speculaaspoppen. Sint kon de lekkernijen haast niet voorbakken zoveel was het. Viavesta heeft in ieder geval de relaties flink in de watten gelegd!

Lekkere drukte op het kantoor van Viavesta om alle koek en snoepgoed op tijd bij de relaties te bezorgen.

Over  Viavesta

Viavesta is al meer dan 20 jaar actief in en rondom Gouda. Door alle aan- en verkopen in zowel bestaande bouw als de nieuwbouw is er een groot en divers netwerk ontstaan.
Wij zijn enthousiaste professionals met hart voor uw belang! Wij zetten ons maximaal in om uw huis succesvol te verkopen – of aan te kopen – tegen de beste prijs en beste voorwaarden. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen. Hierbij gaan wij persoonlijk en doortastend te werk. Bel ons op 0182 – 511 283 of stuur een mail naar gouda@viavesta.nl.Onze missie is om allereerst goed te luisteren naar uw wensen. Om vervolgens mee te denken en uiteindelijk op een betrouwbare en deskundige wijze onze diensten te verlenen.
Maarten en Kees van Welie twee Jodan Boys!