In Nieuws

De aanscherping van de Coronamaatregelen in de afgelopen weken heeft veel extra werk voor onze vereniging met zich meegebracht. We handhaven alle maatregelen zo goed mogelijk. Aangezien dit veel tijd en menskracht kost, roepen we de hulp in van de leden en de ouders. We zien het als de verantwoordelijkheid van de gehele vereniging om de handhaving en controles van de maatregelen zo goed mogelijk te organiseren.

Concreet zijn we voor de doordeweekse avonden (met uitzondering van de vrijdag) en de zaterdagen op zoek naar leden en/of ouders die willen helpen bij de handhaving en de controles. Dat houdt in het controleren van de QR-code van iedereen van 18 jaar en ouder die een binnenruimte wil gaan betreden. Op doordeweekse avonden is dit van 18.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 12.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag werken we met 3 shifts van 2 uur.
Vrijwilligerstaak
Hiermee kunt u als lid en ouders uw vrijwilligersdiensten (8 uur per seizoen) vervullen.  Als extra stimulans krijgen de vrijwilligers voor een dienst van 2 uur een ‘vergoeding’ van 4 uur.
Mochten er mensen zijn die zin en tijd hebben om ons hierbij onder deze voorwaarde te komen helpen, dan kunnen zij zich melden bij beheerder Minne van der Hooft op beheerder@cvvdejodanboys.nl. Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.