In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Als alles goed is ontvangt Jodan Boys aankomende zaterdag DUNO uit Doorwerth. Ja want in deze periode moet je met alles rekening houden. Maar goed laten we van het positieve uitgaan. Jodan Boys treft in DUNO een tegenstander waar het slechts eenmaal eerder tegenspeelde. In september 2019 verloor Jodan Boys in eigen huis met 1-2. Na een goede wedstrijd van de Gouwenaren wist Sherwin Grot uiteindelijk de winnende treffer op het scorebord te schieten. Door alle coronaperikelen is het bij slechts één ontmoeting gebleven.

Jeroen Borsboom wist destijds de gelijkmaker binnen te schieten. Kort voor tijd ging DUNO er met de drie punten vandoor.

Bondscoach

Aankomende zaterdag wordt het ook een ontmoeting van twee trainers die eerder een jaar samen hebben gespeeld. Leen van Steensel en Anoush Dastgir speelden samen één seizoen bij Capelle. Dastgir is naast zijn trainerschap bij DUNO ook bondscoach van het Afghaanse elftal. Onlangs wist hij met zijn ploeg Indonesië met 1-0 te verslaan.

Remises

Zaterdag geen interlandvoetbal, maar een wedstrijd tussen twee ploegen die in het linker rijtje staan. DUNO blinkt dit seizoen uit in gelijke spelen. De wedstrijden van DUNO eindigde al vijf keer in een gelijkspel. Zo ook afgelopen zaterdag toen er met 2-2 gelijk werd gespeeld tegen Poortugaal. Het is een ploeg die weinig scoort, maar ook heel weinig doelpunten tegen krijgen. Daarnaast beschikt het over veel goede voetballers die met name op het middenveld veel kwaliteit herbergen.

Eigen huis

Jodan Boys kwam vorige week helaas niet in actie. Na de mooie overwinning tegen Zwaluwen versloeg Jodan Boys midweeks FC Rijnvogels voor de beker. De wedstrijd tegen DHSC werd afgelast. Leen van Steensel zal de goede lijn van de laatste weken met zijn ploeg willen doortrekken. Hoe lekker zou het zijn als we nu ook resultaat in eigen huis gaan pakken.

Jodan Boys kan aan de bak, want DUNO aast ook op een driepunter. Een mooi affiche dus.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer G.H.E. Stevens

De wedstrijd is te bekijken via de volgende link