In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Afgelopen week werd onze Vrouwen 1 zonder te spelen periode kampioen. Door het gelijkspel van Zuidland VR1 tegen FC Maense VR1 in een doordeweekse wedstrijd was onze VR1 na 6 van de 8 wedstrijden al niet meer in te halen. De 1e periode is binnen voor het ambitieuze team van trainer Jeroen de Knegt.

Wat een cijfers

In de wedstrijd van afgelopen zaterdag, 20 november, tegen RKAVV VR1 werd een uitroepteken gezet achter dit periode kampioenschap. Met een even zakelijke als duidelijke 3-0 overwinning werd ook RKAVV VR1 met lege handen naar huis gestuurd.
Het resultaat tot nu toe:
– 7 wedstrijden
– 21 punten
– 37 goals voor – 0 goals tegen

Een fantastisch resultaat van ons vlaggenschip bij de vrouwen. Meiden, trainers en begeleiding van harte gefeliciteerd