In Uncategorized

Aankomende zaterdag ontvangen we DHSC, de ploeg van trainer Rick Testa la Muta, uit de Utrechtse wijk Ondiep. De omstandigheden zijn  zo anders dan we aan het begin van het seizoen hadden gehoopt. We trapten dit seizoen nog groots af met WELKOM TERUG. Helaas moeten we het zaterdag weer zonder ons geliefde publiek doen. We proberen net als vorig jaar tegen Achilles’29 een livestream te verzorgen, zodat supporters de wedstrijd toch kunnen volgen.

Bekende namen

De selectie van DHSC herbergt enkele bekende namen van spelers die hun sporen in het betaalde voetbal hebben verdiend. Rodney Sneijder en Mounir el Hamdaoui zijn daarbij de meest in het oog springende. De Utrechtse club kwam vorige week niet in actie en zal deze week gebrand zijn om weer eens een goed resultaat te halen. Een resultaat dat past bij hun ambitie.

 

Vlatko, toen nog spelend voor DHSC, in duel met Tygo

Goede lijn doortrekken in eigen huis

Jodan Boys kan terug kijken op een goede week. Vorige week zaterdag werd er van de koploper in Vlaardingen gewonnen. Afgelopen dinsdag werd FC Rijnvogels met 4-0 verslagen in het kader van de districtsbeker. Jodan Boys zal de punten aan de sportlaan willen houden. Voor Vlatko Lazic wordt het een weerzien met de ploeg waar hij een jaar voor speelde.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer R. Sturm en begint om 14.30 uur

FORZA Jodan Boys

De wedstrijd is zaterdag via de volgende link te bekijken:

https://www.youtube.com/watch?v=v7ihKck4m38