In Nieuws, Nieuws Jeugd

Beste leden, vrijwilligers en bezoekers,

In aanvulling op het bericht rondom de Corona maatregelen van afgelopen week worden alle gebruikers van de Jodan Boys kleedkamers, die ouder zijn dan 18 jaar, van zowel de thuisspelende teams als ook de bezoekende teams verzocht alleen de kleedkamers te betreden als je in het bezit bent van het Corona Toegangs Bewijs.

We zijn ons bewust van de maatschappelijke discussie die rondom het Coronabewijs wordt gevoerd, ook binnen Jodan Boys zijn er voor- en tegenstanders. Het bestuur van Jodan Boys kiest er, na een zorgvuldige afweging, voor om de maatregelen te volgen. We verzoeken jullie om dit te respecteren en hierover niet met vrijwilligers en medewerkers in discussie te gaan. Heb je vragen, opmerkingen of twijfels, schroom dan niet en stuur ons een mail via corona@cvvdejodanboys.nl Waar nodig kunnen discussies dan op bestuurlijk niveau worden gevoerd.

Bestuur C.V.V. de Jodan Boys