In Nieuws, Nieuws Jeugd

Beste leden, vrijwilligers en bezoekers,

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd die ook Jodan Boys, de spelers en bezoekers raken. Deze maatregelen zijn al ingegaan dus gelden per direct

Addendum18-11: In aanvulling op het bericht hieronder worden alle gebruikers van de Jodan Boys kleedkamers, die ouder zijn dan 18 jaar, van zowel de thuisspelende teams als ook de bezoekende teams verzocht alleen de kleedkamers te betreden als je in het bezit bent van het Corona Toegangs Bewijs..

Bezoekers – Vrijwilligers – Spelers

Tot nader bericht gaan alle trainingen en wedstrijden volgens schema door.

 • Er mogen geen bezoekers naar wedstrijden en trainingen komen. Hierop zijn twee uitzonderingen:
  1. De ouders van de kabouters kunnen hun kinderen begeleiden bij trainingen. De overige ouders zetten hun kinderen af bij het hek;
  2. De rijdende ouders van bezoekende verenigingen mogen het terrein betreden. We vertrouwen op de verantwoordelijkheid van de bezoekende verenigingen om dit zoveel mogelijk te beperken.
 • Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn (zowel betaald als vrijwillig) mogen het complex betreden zij hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen als ze voor het uitoefenen van hun functie aanwezig zijn. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers Als de taak is gedaan wordt de vrijwilliger gezien als bezoeker en moet dan ook het terrein verlaten;
 • Spelers mogen het terrein betreden maar zodra ze klaar zijn worden ook zij bezoeker en moeten vanuit die hoedanigheid de sportvelden, tribunes en sportlocaties op de sportaccommodatie verlaten;

Het complex kan dus worden gebruikt maar bezoekers zijn buiten simpelweg niet welkom. Zodra je klaar bent met sporten of je taak wordt je bezoeker en moet je het terrein verlaten. Voor de horeca; de Dug Inn en Sponsorhome gelden andere (horeca) regels.

Horeca – Vergaderingen – Evenementen

De Dug Inn en Sponsorhome vallen onder de regelgeving voor de horeca. De Dug Inn en Sponsorhome zijn dan ook op de gebruikelijke tijden geopend maar sluiten wel eerder, namelijk om 20.00 uur ’s avonds. Daarnaast zijn er een aantal nieuwe maatregelen. Zowel in de Dug Inn en Sponsorhome geldt dat:

 • iedereen op een vaste zitplaats moet zitten. In de Dug Inn zal een gedeelte worden afgezet waar je plaats kunt nemen. Vol=Vol helaas.
 • Voor toegang tot de horeca (alle binnenruimtes) is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs nodig.
 • Eten en drinken doen we binnen en zittend en niet langs de velden of buiten. Wil je een consumptie kopen voor onderweg dan kun je die in de Dug Inn kopen. Een coronatoegangsbewijs is dan niet verplicht. Je moet dan wel een mondkapje dragen.
 • Zaalverhuur en evenementen kunnen doorgaan tot 18.00 uur ’s-avonds. Vergaderen mag ook na 20.00 uur. Jodan Boys zal terughoudend met boekingen omgaan. Vergader waar mogelijk online.

Algemeen

 • heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen;
 • ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
 • was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
 • schud geen handen;
 • neem gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht;
 • houd buiten het sporten om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand;
 • wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, stem dan gezamenlijk af over het dragen van een mondkapje.

We zijn ons bewust van de maatschappelijke discussie die rondom het Coronabewijs wordt gevoerd, ook binnen Jodan Boys zijn er voor- en tegenstanders. Het bestuur van Jodan Boys kiest er, na een zorgvuldige afweging, voor om de maatregelen te volgen. We verzoeken jullie om dit te respecteren en hierover niet met vrijwilligers en medewerkers in discussie te gaan. Heb je vragen, opmerkingen of twijfels, schroom dan niet en stuur ons een mail via corona@cvvdejodanboys.nl Waar nodig kunnen discussies dan op bestuurlijk niveau worden gevoerd.

 

Bestuur C.V.V. de Jodan Boys