In Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Sponsorcommissie

Misschien is het u al opgevallen, maar  Jodan Boys O19-1 speelt sinds kort in schitterende nieuwe tenues, met punt•communicatie op hun borst. punt•communicatie is het bedrijf van Nathalie Koopman die eerder als communicatie adviseur aan onze club verbonden was. Nathalie is nog steeds veel op het Jodan Boys veld te vinden als ze bij haar zoons Kjell en Lasse gaat kijken.

Assistent -trainer van JO19-1, Peter den Boer, ging met Nathalie in gesprek en stelt het bedrijf voor. Wat een leuk initiatief  Peter!

Wat doet punt•communicatie?

punt•communicatieis een eenmansbedrijf van Nathalie Koopman en verzorgt de in- en externe communicatie van allerlei organisaties in de zorg. Dan moet je denken aan strategisch communicatie-advies: als interimmer of voor een bepaald project. Voor organisaties als het Ministerie van VWS tot een ziekenhuis, van de koepel van zorgverzekeraars tot een gehandicapteninstelling. Ik maak en presenteer ook podcasts en ben in te huren als dagvoorzitter bij congressen/bijeenkomsten.

Wil je jezelf introduceren ?

Ik ben Nathalie Koopman, eigenaar van punt•communicatie en moeder van Kjell en Lasse Benne. Kjell (18) speelt in de JO19-1 en Lasse (16) in de JO17-1 maar mocht al een paar keer invallen in de JO19-1: twee broers in één team, mooier wordt het niet ?. Mijn zaterdag is niet compleet zonder het bekijken van een wedstrijd van de boys, vaak samen met mijn man Hans Benne.

Peter, Ryan en Ab met hun jongens van de JO19-1

Over de naam punt•communicatie: in eerste instantie is die naam natuurlijk gekozen vanwege de link met mijn vak. Een punt zetten is een kunst, een punt maken ook: daar richt ik me met mijn bedrijf op (even kort door de bocht). Maar de naam Punt is ook een knipoog naar sport, in de zin van een punt scoren. Zelf houd ik namelijk enorm van sport (kijken en doen) en heb er in het verleden ook in gewerkt (bij Studio Sport; oorspronkelijk ben ik namelijk opgeleid als tv-journalist).

Waarom ben je sponsor geworden bij Jodan Boys?

Natuurlijk vooral omdat mijn beide zonen er spelen. Hoe leuk is het dan dat je én de club steunt én je zoon (en soms zelfs beide zonen) in een shirt met jouw bedrijfsnaam erop speelt. Dat maakt me enorm trots!

Trotse Nathalie met haar zonen Kjell (L) en Lasse (R)

 Je komt regelmatig kijken bij Jb 19-1 , wat vind je van het team?

Ik kan enorm genieten van de JO 19-1:  het georganiseerde, snelle en fanatieke spel, waarbij iedereen weet welke rol hij heeft. De teamspirit en de gezamenlijke vreugde na het scoren van een goal.  Soms bedenk ik nog wel eens hoe het allemaal begon: met kleine koppies die met zijn allen achter een bal aan holden zonder enig besef van tactiek en alleen gericht op scoren. Wat een verschil en wat ontzettend leuk om naar te kijken. Een deel van het team speelt al heel lang samen, het zijn echte vrienden geworden en dat zie je aan alles. Ik hoop van harte dat deze jongens allemaal nog lang blijven voetballen bij Jodan Boys.

Met welke positie in het veld zou je punt•communicatie het beste kunnen associëren?

Wat een leuke vraag: ik zou me zelf graag als aanvallende middenvelder zien. Vooruit denken, kansen creëren en de lijnen uitzetten …. dan mag iemand anders het afmaken (maar soms een goaltje meepikken zou ik ook wel leuk vinden ?).

Laten we hopen dat de boys van JO19-1 ook nog veel goaltjes meepikken dit seizoen. Aan hun sponsor punt•communicatie zal het zeker niet liggen!

Interview: Peter den Boer

Foto’s: Klaas Bangma