In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys tegen kersvers periodekampioen Zwaluwen. De Vlaardingers gingen er met de titel van door, omdat FC Rijnvogels op de laatste dag van de periode punten liet liggen tegen Capelle. Zwaluwen profiteerde maximaal en won op overtuigende wijze met 0-4 in Scherpenzeel.

Hecht collectief

Zwaluwen trainer Henk de Zeeuw loofde in het AD Waterweg de kracht van het collectief van Zwaluwen. Ondanks dat de Vlaardingers met een vrijwel nieuwe selectie aan het seizoen begonnen, zijn de prestaties prima. Wat heet. Wie zou aan het begin van de competitie  gezegd hebben dat Zwaluwen  de eerste periode zou pakken? Die eerste periode zou aan andere ploegen zijn toegeschreven. In Vlaardingen weten ze inmiddels wel beter. Na tien duels nog steeds ongeslagen. De meeste goals gescoord en de minste goals tegen. Dat zijn de cijfers van een koploper.

Een scorende Adil. Hopelijke weet Akanioui zaterdag tegen zijn oude ploeg wederom het net te vinden. 

Aansluiting

Jodan Boys speelde vorige week tegen SC Feyenoord met name in de eerste helft goed. Na de vroege achterstand kreeg Jodan Boys voldoende kansen en mogelijkheden om de aansluitingstreffer te scoren. Die treffer viel in de tweede helft. Helaas zorgde één moment van verslapping ervoor dat SC Feyenoord er met de winst van door ging. Zonde want dit was niet nodig geweest. Het lijkt een herhaling van zetten want dit zeiden we ook na de thuisnederlagen tegen ARC, Capelle en FC Rijnvogels. Helaas het is wel de realiteit. Maar niet getreurd, door de goede uitoverwinningen staat Jodan Boys er gelukkig nog goed bij in de subtop.

Spannende pot

Het zal zaterdag een enerverende wedstrijd worden. Jodan Boys heeft al eerder laten zien dat na een nederlaag de rug gerecht wordt, met het behalen van een overwinning. De Gouwenaars zullen een hele goede dag moeten willen ze de koploper kunnen verslaan. Zwaluwen zal in eigen huis willen laten zien waarom zij koploper zijn. Kortom twee ploegen die de strijd met elkaar aan zullen gaan.

Kom onze mannen aanmoedigen aan de Zwaluwenlaan en wie weet wordt dan de zesde uitwedstrijd ook wel gewonnen. De wedstrijd begint om 14.30 en staat onder leiding van de heer S.C. Kraak

 

FORZA Jodan Boys