In Nieuws, Nieuws communicatiecommissie
Geachte clubgenoten,
De tijd vliegt. De ene ALV is nog nauwelijks achter de rug of de volgende dient zich alweer aan. In de tussentijd heeft Corona weer veel van ons gevraagd en zijn er alweer zoveel wedstrijden gespeeld dat het nauwelijks bij te houden is.
ALV 
Maar het gaat goed met onze mooie club en daar willen wij graag met jullie stil bij staan op de volgende ALV. Die zal plaatsvinden op dinsdag 14 december a.s. vanaf 20.00 uur in de Dug-Inn. We gaan voorlopig uit van een fysieke bijeenkomst, maar als Corona ons daartoe noopt, dan schakelen we over naar een virtuele bijeenkomst. We houden jullie op de hoogte.
Nieuwjaarsreceptie
Dan hebben we begin januari weer onze traditionele Nieuwjaarsreceptie, waarbij ook weer enkele vaste vrijwilligers in het zonnetje gezet zullen gaan worden. IJs en weder (en Corona) dienende organiseren we de Nieuwjaarsreceptie op dinsdag 4 januari a.s. vanaf 18.30 uur in het Sponsorhome. Het spreekt vanzelf dat jullie daarbij allemaal van harte welkom zijn. Mocht ook dit fysiek niet lukken, dan laten we het jullie weten.
Kortom, noteer beide bijeenkomsten in de agenda en we hopen beide keren zoveel mogelijk clubgenoten tegemoet te zien. Groet, namens het bestuur,
Theo Vogelzang,
Secretaris.