In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen zaterdag heeft All Storage het contract met Jodan Boys met twee jaar verlengd. Trouwe sponsor en supporter Arjon Stellinga tekende in het bijzijn van voorzitter Marco Kastelein het nieuwe contract. We zijn heel blij dat All Storage als sponsor aan Jodan Boys verbonden blijft.

All Storage

All Storage is gespecialiseerd in diensten rondom Storage en Data Management. Met jarenlange ervaring binnen dit segment en een groot netwerk van specialisten kan uw project zodanig worden ingericht dat de besten vanuit deze industrie u kunnen ondersteunen met uw project.

Door middel van een groot netwerk kan All Storage u voorzien van alle benodigde kennis, die uw project nodig heeft. Met de inzet van meerdere zelfstandigen kunt u over de meest uiteenlopende kennis beschikken, maar ook onafhankelijk van tijd en plaats werken.

Deze methode van werken brengt veel flexibiliteit met zich mee. Mocht uw project uitgesteld worden, dan levert dat geen overbodige arbeidskosten met zich mee. Mocht u op meerdere plaatsen een project uitrollen, ook dan kunnen kosten tot een minimum worden beperkt.