In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na twee uitwedstrijden op rij en een vrij weekend, spelen we komend weekend eindelijk weer eens thuis. We ontvangen een inmiddels goede bekende in SC Feyenoord. Er zijn over en weer ook nog wat bruggetjes te maken. We hebben een weerzien met onze voormalige spits Fanny Waandels. Fanny die in zijn Jodan Boys periode mooie en belangrijke doelpunten wist te maken. Adil Akanioui ziet vanmiddag veel oud-ploeggenoten. Op Varkenoord kennen ze de behendige linkspoot maar al te goed.

Fanny Waandels veroverde al snel een plek in de Goudse harten. Hier een karakteristieke foto van een wedstrijd tegen SWIFT in 2018

Veel kwaliteit

De ploeg van Ronald Emnes heeft een ietwat wisselvallige eerste periode doorgemaakt. Na een goede start van de competitie, wist SC Feyenoord uit de laatste vier wedstrijden slechts eenmaal te winnen. Afgelopen zaterdag leken de Rotterdammers lang op een gelijkspel tegen koploper FC Rijnvogels af te stevenen. Echter scoorde FC Rijnvogels net voor het scheiden van de markt de 0-1. In het AD liet Emnes op tekenen dat deze wedstrijd exemplarisch was voor het tot dusver verlopen seizoen. Goed spelen en dan toch niet winnen. Want dat SC Feyenoord goed kan voetballen dat weten wij uit ervaring. Het team herbergt veel individuele kwaliteit en heeft ervaring met mannen als Tieleman en  Dobber. Jodan Boys mag dus weer op zijn hoede zijn.

Bradley el Idrissi, met masker, vorig jaar in de thuiswedstrijd tegen SC Feyenoord. 

Goede periode

Jodan Boys kan terug zien op een goede periode. Na een stroeve start van deze jaargang, laat Jodan Boys nu al een aantal weken op rij zien dat het goed kan voetballen. Na Scherpenzeel werd vorige week van SV Poortugaal gewonnen. Wat in het oog sprong is dat de Gouwenaars tijdens deze wedstrijd op voorsprong kwamen en deze  voorsprong gaandeweg de wedstrijd ook wisten te controleren. Het enige minpuntje dat je zou kunnen aanmerken is dat de ploeg niet vaker weet te scoren. Dat zou het allemaal nog net iets makkelijker maken. Midweeks speelde Jodan Boys een oefenwedstrijd tegen ADO O21 met Eljero Elia en Daryl Janmaat in de gelederen. Een jonge selectie boekte een mooie 4-3 overwinning op de Haagse ploeg.

Trakteren

Zaterdag  weer een mooie pot in eigen huis. Het wordt tijd dat onze jongens ook het thuispubliek weer eens trakteren op drie punten want daar is het dit seizoen in competitieverband slecht één keer van gekomen. Alleen tegen Achilles’29 werd gewonnen. Jodan Boys zal daar zaterdag weer alles aan doen om dat voor elkaar te krijgen. SC Feyenoord kennende zal dit een hele kluif worden. Zaterdag om 16.30 uur weten we wie er met de drie punten vandoor gaat.  De wedstrijd staat onder leiding van de heer B.L.J.M.M. Elissen

FORZA Jodan Boys