In Nieuws

Deze week start de firma Haasnoot bruggen in opdracht van Sportpunt.Gouda met de bouw van de nieuwe brug aan het Verkennerspad bij Jodan Boys. Deze werkzaamheden nemen ongeveer een week in beslag en duren uiterlijk tot aanstaande vrijdag (5 november). Dit heeft gevolgen voor de toegankelijkheid van de velden 3 en 4 omdat de brug de hele week niet gebruikt kan worden. Gebruik deze week de hoofdingang om het complex te betreden.

Daarnaast zal de firma van Vulpen halverwege week 45 starten met de werkzaamheden voor de aanleg van een 50KV verbinding in opdracht van Stedin. Vanaf dit moment worden ook graaf- en boorwerkzaamheden uitgevoerd die naar verwachting twee weken duren. Ook dit zal hinder geven op het Verkennerspad en de parkeerplaats. De betrokken aannemers zorgen voor afdoende afzettingen omdat er ook gewerkt wordt met zwaar materieel en de veiligheid gewaarborgd moet zijn. De werkzaamheden worden in opdracht van Stedin uitgevoerd door de firma van Vulpen. Bij vragen kunt u contact opnemen met : Hermen van Dalem tel: 0635111435

Kom waar mogelijk de komende weken op de fiets naar het complex. Parkeren zal niet altijd mogelijk zijn.