In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys speelde afgelopen zaterdag een erg goede wedstrijd tegen SV Poortugaal. De ploeg van Peter Klomp kende een uitstekende start van de competitie, Jodan Boys was dus gewaarschuwd.

Daar is Yusri weer

Het resultaat is bekend. Jodan Boys domineerde en controleerde de wedstrijd in Poortugaal en ging met een dik verdiende overwinning naar Gouda. Een goede teamprestatie, waarbij een aantal jongens opvielen. Yassire Hamdani was verdedigend ijzersterk en daarnaast wist hij ook nog te scoren. Akanioui was weer meermaals dreigend. Maar man of the match is deze week Yusri el Kandoussi. Yusri heeft de afgelopen jaren veel fysieke tegenslag gehad, maar is altijd keihard aan zijn herstel en fitheid blijven werken. Zijn inzet werd afgelopen zaterdag beloond met een optreden met twee doelpunten. De oude Yusri lijkt weer terug en dat komt grotendeels door zijn eigen arbeidsethos.

 

Yusri, eerder dit seizoen tegen Achilles’29, is vaak een plaag voor zijn directe tegenstanders. 

 

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda, participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

Jodan Boys – ARC               Dirk Pieter Rietveld

Smitshoek – Jodan Boys    Adil Akanioui

Jodan Boys – Capelle          Vlatko Lazic

Rijsoord – Jodan Boys        Luc Dielhof

Jodan Boys – Achilles’29   Mo Bellahcen

Spijkenisse – Jodan Boys Bradley el idrissi

Jodan Boys – FC Rijnvogels Roald Heerkens

Scherpenzeel – Jodan Boys Mo Bellahcen